måndag 2 mars 2009

Nya smycken


Hänget gjorde jag som ett experiment. Men resultatet blev inte så tokig. Jag gjorde mönstret efter klänningens mönster. Eftersom jag använde olika storlekar av pärlor så hänget är inte jämn. Foton visar tyvärr inte riktigt det.
Miyuki seed beads och delica. Kedjan är sterling silver.Klänningen till hänget jag köpte till våren. Jag tyckte mönstret var lite för mycket men tillsammans med hänget blev perfekt.Ett omgjort triangeln. Detta är slutgiltig för mig. Den andra formen blev till försäljning.
Miyuki delica och kedjan är sterling silver.Hänget har fått ett par örhänge till. Jag funderar på ett armband till setet.
Miyuki delica, onyx och sterling silver.Jag är väldig stolt över det här setet. Lätt var det inte att göra det, men det var värt all besvär.
Peyote med miyuki delica, låset, kedjan och örkroken är sterling silver.
(Har jag sagt att jag älskar geometriska former?)Mina första lyckade pärlbollar. Jag älskar dem. I härlig chokladfärg. De väntar på att bli till ett fint halsband.
Miyuki seed beads 15/0.

4 kommentarer:

 1. Megcsodáltam a munkáidat, gyönyörűek! Gratulálok!

  SvaraRadera
 2. Júúúj de szépeket készítel!!!!nagyon sok sikert neked:)!!!!

  SvaraRadera
 3. Nagyon belejöttél az apró gyöngyös ékszerekbe, gratulálok, csak így tovább. A Nya smycken medálod valami különlegesen szép!

  SvaraRadera
 4. I've just found your blog... and what a surprise! So many beautiful creations, congratulations!
  I love the peyote set, the pendant is great!

  SvaraRadera